albatrossitaustalla

Oulun Seudun Merieläkeläisten yhdistys ry

Otteita yhdistyksen säännöistä vuodelta 1989

"Pykälä 2, yhdistyksen tarkoitus:
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää merenkulkuun ja siihen läheisesti liittyvillä aloilla palvelleiden eläkeläisten järjestäytymistä.
Tältä pohjalta yhdistys: a) Pyrkii edistämään yleisiä sosiaalisia etuja, b) järjestää viihdytys- ja tiedotustoimintaa, c) pitää yhteyksiä eri eläkeläisjärjestöihin".

"Pykälä 4, jäsenyys:
Jäseneksi yhdistykseen voivat liittyä kaikki ne henkilöt, jotka hyväksyvät pykälässä 2 mainitut periaatteet, ja jotka johtokunta hyväksyy".

Näin on toiminta-ajatuksemme paalutettu vanhojen merimiesten toimesta jo yhdistyksen perustamiskokouksessa vuonna 1989, ja tällä linjalla jatketaan.

Tapahtumia:

Koronatilanteen takia joulukuun tapaamiset peruttu.

Koronatilanteesta riippuen pyritään kevätkaudella Aleksinkulman tapaamisiin joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo. 1000 – 1200. Meille varattu tila on Myllynurkka, jonka sallittu henkilömäärä riippuu sen hetken vallitsevasta koronatilanteesta.

Mitä me sitten teemme…

Järjestämme erilaista toimintaa kokoontumisien ja aktiviteettien merkeissä. Voimme joskus vain istua paikallamme ja nauttia toistemme seurasta kahvia juoden ja jutellen... tai, voimme tehdä teatteri- ja konserttimatkoja, voimme myös järjestää meriaiheisia tapahtumia...
Tarvittaessa laitamme pystyyn vaikka ATK-kurssit.

Miksi näin…

Kaikki eläkkeelle jäävät ihmiset tarvitsevat mielekästä tekemistä ja hyvää seuraa. Muuten ihminen ei pysy virkeänä eikä terveenä. Virkeinä ja terveinä pystymme nauttimaan hyvin ansaituista eläkevuosista täysin siemauksin – vaikka kuinka pitkään.

Missä ja milloin…

Kesäaikaan kokoonnumme Hietasaaressa, Vaaskiventie 13. Yleensä keskiviikkoisin klo 10 alkaen. (Seuraa ilmoitteluamme näillä sivuilla).
Syyskuusta toukokuuhun kokoonnumme kaupungin tiloissa Aleksinkulmassa, Aleksanterinkatu 9. Siellä tapaamme aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Katso tarkka aikataulu täältä!